Fasola Jaś Marsyl to bardzo popularny dodatek do wielu dań. Jest bogata w białko, dlatego też z powodzeniem zastępuje mięso. Jest to składnik bardzo popularnej “fasolki po bretońsku”. Znać możecie ją również z pysznej zupy fasolowej lub różnego rodzaju sałatek. W ostatnim czasie bardzo dużym uznaniem cieszy się pasztet z fasolki, który w towarzystwie odpowiednich przypraw smakuje obłędnie. Trzeba jednak pamiętać, że przed przygotowaniem należy fasolę namoczyć przez kilka godzin w wodzie, a następnie ugotować. Idealnie pasować będzie jako dodatek do leczo lub jako przystawka, podawana na zimno np. w sosie czosnkowo-ziołowym. Fasola Jaś Marsyl z pewnością znajdzie zastosowanie w waszej kuchni i wzbogaci smakiem przygotowywane przez was dania.
Fasola Jaś
5902463015391
Może zawierać: seler, gorczycę, sezam, gluten, jaja, laktozę, soję, orzechy, orzeszki ziemne.
Dodałeś produkt do koszyka.